30 Kasım 2017 Perşembe

BİR AN ÖNCE BANKANIZI ARAMANIZ GEREKEBİLİR


Bu içeriğimiz tamamen dikkatli olmanız için bilgilendirmedir. Son zamanlarda sosyal medyada özellikle Facebook'da bu reklamlara çok sık rastlanmaktadır ve konu ile ilgili kısa süre önce Ziraat Bankası bilgilendirme mesajı gönderdi. ( İŞİN EN ÖNEMLİ NOKTASI İSE FACEBOOK PARA KAZANACAĞIM DİYE KİMLİK BİLGİLERİMİZİN ÇALINMASINA GÖZ YUMUYOR. O TÜR REKLAMLARA İZİN VERİYOR. BU YAZIYI PAYLAŞALIM FACEBBOK DA BU DURUMU ARTIK ANLASIN )

Aşağıdaki sponsorlu reklam örneklerinin hiç birisinin gerçekte o banka ile alakası yok. Sadece bankaların logo veya görsellerini kullanarak bir reklam hazırlıyorlar ve bu reklam ile sizin dikkatinizi çekerek sözde banka sitesine yönlendiriyorlar. Burada da hemen banka hesap bilgilerinizi ve şifrenizi girmenizi istiyorlar. İşte bunlara benzer reklamlara tıklayıp o siteye giderek bilgilerinizi girdiyseniz hemen bankanıza ulaşın.
Aşağıda örneklerini göreceğiniz reklamlara tıkladığınızda karşınıza çıkan sitelerde internet tarayıcınızın adres satırında ne yazdığını kontrol etmeden bu tür sitelerde işlem yapmayın.


TARAYICINIZDA AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR ADRES VARSA KESİNLİKLE İŞLEM YAPMAYIN

BENZER DOLANDIRICILIK REKLAMLARI VE SİTELERİN LİNKLERİ ( Reklamın gideceği link fotoğrafın üstünde  en altta solda görünmektedir. Ancak bazı sitelerde bu link bankanın kendi gerçek adresi de olabiliyor. Önemli olan tıklandıktan sonra açılan sayfada tarayıcı çubuğundaki link )







DİĞER REKLAMLAR

BİR AN ÖNCE BANKANIZI ARAMANIZ GEREKEBİLİR
4/ 5
Oleh