1 Aralık 2017 Cuma

ÇİFTLİK BANK YATIRIMCILARI ŞİKAYETÇİ


ÇİFTLİK BANK’ın son zamanlarda yaşadığı denetleme sıkıntıları üyelerinin çoğunu tedirgin etti. Oyun sunucuları sürekli hata veren sistem yatırımcılarını hem tedirgin ediyor hem de kazançlarının azalmasına sebep oluyor.  

Belki birçok yatırımcı korkudan dolayı paralarını çekmeye çalışıyor, belki de farklı nedenlerle sunucular sürekli sorun çıkarıyor ve bu durum da dolayısıyla kazancı oyuna girmeye bağlı olan sistemde yatırımcıların kazançlarını alamamasına sebep oluyor.
ÇİFTLİK BANK ŞARKÜTERİNİZİ BULUNDUĞUNUZ ŞEHİRDE DUYURMAK İSTİYORSANIZ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN. İLETİŞİM FORMU İÇİN TIKLA
Küçük yatırımcılar için bu durum belki önem arz etmiyor ancak bazı büyük yatırımcılar dakikada onlarca  lira kazandığı sistemde  büyük zararlara uğruyor ve buradaki kazançlar otomatik olarak ÇİFTLİK BANK’a kalıyor.

Şunu da belirtmekte fayda var ÇİFTLİK BANK uzun süreli bakım ve arızalarda yatırımcılarının kazançlarını telafi ediyor ancak üye sayısı ve yatırım miktarları göz önünde bulundurulduğunda kısa süreli bu sorunlar dahi büyük meblağların ÇİFTLİK BANK’a kalması demek oluyor.
BU YAZIYI BEĞEN
Siz de bir ÇİFTLİK BANK yatırımcısı iseniz bu sorunu duyurmak için bu yazıyı paylaşın.


DİĞER REKLAMLAR

ÇİFTLİK BANK YATIRIMCILARI ŞİKAYETÇİ
4/ 5
Oleh