23 Kasım 2016 Çarşamba

ARACINIZI SATMANIN PÜF NOKTALARI

Bu yazımızda sizlere araç satışının püf noktalarından bahsedeceğiz. Genellikle sahibinden ilanlarda ilan veren kişi pazarlamada uzman değilse aracını satması biraz zaman alabilmekte yada ilan satışla sonuçlanmamaktadır.

arac-satmanin-puf-noktalari

Şimdi lafı fazla uzatmadan aracınızı kolay satmanız için yapacaklarınızı sıralayalım. Zira okumayı pek fazla seven bir millet değiliz.

1-Aracınızın iç ve dış temizliğini güzelce yapıp-yaptırdıktan sonra tüm açılardan fotoğraflayın. İlan vitrinine koyacağınız fotoğrafı özellikle etkileyici bir açıdan çekin.
Tavsiyemiz olan vitrin fotoğrafı açısı aşağıdaki gibidir. 
kolay-arac-satma-teknikleri
Yukarıda görüldüğü gibi bu açı görselliği oldukça etkili kılmaktadır.
Burada şunu diyebilirsiniz. "Bu arabayı almak isteyen zaten arabanın şeklini, şemalini, özelliklerini biliyor." 
Ancak araç arayan kişide ilk görüş karar mekanizmasına olumlu etki yapacaktır. Bu noktada kendiniz de ilan ararken ne yapıyorsunuz? Önce fotoğraflı ilanları inceliyorsunuz değil mi?

2-Arcın ön, sağ ön, iki yan, sağ arka, arka, sol arka gibi açılarından tavanı da görünecek şekilde fotoğraflarını da mutlaka ilana koyun ki inceleyene tam bir inceleme fırsatı sunun.

3-Mutlaka araç içini de gösteren fotoğraflar ekleyin.

oto-ilan-puf-noktalari

4-Aracınızın özelliklerini tam olarak yazın. Bilmiyorsanız mutlaka öğrenin. Ayrıca aracın kusurlarını kesinlikle dürüstçe söyleyin ancak malınızı da yerden yere vurmayın.
5-Önemli bir tavsiyemiz de aracınızı bir uzman firmaya götürüp expertiz raporunu almanız. Telefondan plaka sorgulama ve expert raporunu da ilan fotoğraflarına eklerseniz alıcının karar vermesini olumlu yönde etkilemiş olursunuz ve aracı görmeye geldiğinde de zaman kazanmanızı sağlar. 
Ayrıca her aracı görmeye gelen kişi ile tekrar tekrar ekperte gitmeniz gerekmez. .

etkileyici-ilan-vermek

İlanlarınızı yüzbinlerce üyeli facebook gruplarında paylaşmamızı isterseniz. UYGULAMAMIZI BURAYI TIKLAYARAK google play'dan indirin. Facebook sayfamıza ilan bilgilerinizi bırakın.

DİĞER REKLAMLAR

ARACINIZI SATMANIN PÜF NOKTALARI
4/ 5
Oleh