12 Haziran 2015 Cuma

FARMASİ ŞİRKET VE İŞ TANITIMI

Farmasi ie uğraşan değerli bireysel satış uzmanları! Bu sayfa ile tanıtımınızı yapıp kendi referans linkinizi paylaşıma ekleyerek zamandan tasarruf edebilirsiniz.

5 kıtada 121 ülkede 65 yıllık serüven...

TARİHÇE


1950 yılında Dr. Cevdet Tuna tarafından insan sağlığına hizmet için Tan Sağlık Hizmetleri ilaç sağlık sektöründe faaliyete başladı. 1985 yılında kozmetik alanındaki ihtiyaç ve talepler doğrultusunda Alize Kozmetik olarak ikinci şirketi ile gücüne güç kattı. Sağlık sektöründeki bilgi, birikim ve tecrübesi ile kişisel bakım ürünleri ve parfümden sonra 1995 yılında bebek bakım ürünleri üretmeye başladı. 2003 yılında stratejik bir karar ile Tan Sağlık Hizmetleri ve Alize Kozmetik birleşti ve bugünkü adı olan Tanalize Kozmetikadını aldı.


Dr. Cevdet Tuna biyografisi

1923 yılında Edirne'de doğdu. 9 çocuklu bir ailenin (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir.) 7. çocuğu olan Dr. Cevdet Tuna 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne'nin Balıkpazarı ilk okulunda başladı. 1935 - 1941 yıları arasında Haydarpaşa lisesini bitirdikten sonra, 1941 - 1947 yılları arasında Almanya Goethe Tıp fakültesini başarı ile bitirdi. Eğitimini bitirdikten hemen sonra memleket hasreti ile yurda döndü.
1950 yılına kadar 3 yıl boyunca İstanbul Hadımköy tabip asteğmen olarak kendisine tahsis edilen bir atla bütün Trakya’daki birliklere ordunun tek doktoru olarak şifa dağıttı.

1952 yılında profesyonel hayatına Türkiye'nin ilk 5 ilaç firmasından birini "Tege İlaç Fabrikası"nı kurarak başladı. Türkiye'de ilk öksürük şurubu, ağrı kesici hapı, yanık merhemi, öksürük tabletlerini formülize etti. İşine duyduğu aşkla her geçen gün büyüyen şirketinde her daim ilaç üretimindeki tüm aşamalarında bizzat kendisi bulunurdu. Türkiye'deki ilk tahlil laboratuarlarının kurulmasında etkin bir rol üstlendi. 22 yıl boyunca başarılarla büyüttüğü şirketini 1974 yılında sattı.
1977 - 1995 yılları arasında 13.500 eczanede havanda yapılan ilaçların hammadde ihtiyaçlarının ithalatını yaptı. Yerli ilaç üreten küçük ve orta ölçekli firmalara mutemetlik yaptı.
1998 yılında Tanalize firmasını kurdu ve bugün halen FarmasiDr. C TunaEurofreshmarkaları adı altında üretilen 2000 çeşitten fazla kozmetik üretim tesislerinin Onursal Başkanı.
65 yıllık profesyonel iş yaşamı boyunca, çok çalışmayı ilke edinen Dr. Cevdet Tuna yaptığı her işte insan kaynağının çok önemli olduğu bilinci ile insan yetiştirmenin en büyük yatırım olduğuna inanmıştır. Her zaman dürüstlüğü, çalışanlarına verdiği önem, ailesine verdiği değer, doğayı ve hayvanları çok sevmesi ile çalışanlarının ve dostlarının hayranını kazanmıştır.
Basını yakından takip eden Dr. Cevdet Tuna rakip analizleri ve bu konuda topladığı haber ve ilanlarla AR-GE ve pazarlamaya da destek vermektedir. (farmasi resmi sayfasından alıntıdır)

ÜRETİM VE SERTİFİKALAR

5 ayrı fabrikası ile entegre bir tesis...

Tanalize Kozmetik, İstanbul-Ömerli"deki 40.000m2'lik kendi tesislerinde günlük bin ton üretim kapasitesi ile kozmetik ürünleri üretmektedir. Tanalize Kozmetiği rakiplerinden ayıran en büyük özellik ise kişisel bakım, ıslak mendil, makyaj ürünleri, plastik ambalaj üretimi, tüp üretimi ve dolumu yapabilen 5 ayrı fabrikanın aynı tesis içinde bulunması yani entegre bir tesis olmasıdır. Tesisimiz 2012 yılında, insan sağlığı için üretim yapılan her ürünün, üretimin tüm aşamalarında ve uygulamalarında yüksek kalite seviyesine sahip olduğunu gösteren GMP (Good Manufacturing Practice) Sertifikası'nı, İslami kurallara uygun olarak üretilen ürünleri tescil eden Helal Sertifikası ve TSE Sertifikası almaya hak kazanmıştır.
ISO 9001/2001 standartlarına uygun olarak dizayn edilen tesislerimizde 5 ayrı fabrika bulunmaktadır. "Kişisel bakım", "ıslak mendil", "makyaj ürünleri" ve ihtiyaçlar doğrultusunda kurulmuş "plastik ambalaj ve tüp üretim" tesislerimiz olarak 5 fabrikanın yıllık üretim kapasitesi 750 milyon adettir.

Günlük bin ton üretim kapasitesi ile Private Label üretimi...

Tanalize Kozmetik, günde bin ton üretim kapasitesi ile "private label" ürünler de üretmektedir. Kişisel bakım, makyaj, ıslak mendil, temizlik ürünleri, diş macunu ve tüp üretimi kategorisinde 64 yılın tecrübe ve deneyiminin ürünü olarak, 5 ayrı fabrikası bulunan üretim tesislerinde özel markalı ürünler (Private Label) kapsamında zincir market ve mağazalar ile farklı sektörlerden özel üretim yaptırmak isteyen firmalar için etkin ve verimli private label çözümleri sunmaktadır.

SERTİFİKALAR

ISO 9001:2008 Certificate
GMP Certificate
Certificate of Conformity
to Turkish Standarts
TSE  - Eurofresh Toothpaste
Certificate of Conformity to Turkish Standarts
TSE Shampoo
Certificate of Conformity
to Turkish Standarts
TSE Shaving Cream
Indiana University / Toothpaste Certificate 1

Indiana University / Toothpaste Certificate 2
Helal Certificate
Gıdaya Temas Eden
Ambalaj Üretimi

DOĞRUDAN SATIŞ

Farmasi markasının Türkiye'de ve dünya 121 ülkede satış stratejisi  "Doğrudan Pazarlama"

Her zaman dünyada iyi ve kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciyle buluşturmayı hedefleyen Farmasi yine bu felsefe ile dünya genelinde Türkiye, Ukrayna ve Fas başta olmak üzere 9 ülkede satış stratejisini "Doğrudan Pazarlama" olarak belirledi.
Farmasi "Kullan, tavsiye et, kazan!" mantığı ile bugün dünyada 400 bin satış danışmanı ile geniş bir ailedir.
KAZANÇ DETAYLARINI ÖĞRENMEK VE FARMASİ AİLESİNE KATILMAK VE İÇİN PAYLAŞIMI YAPAN KİŞİYLE İLETİŞİME GEÇİN 

FARMASİ VİDEOLAR



DİĞER REKLAMLAR

FARMASİ ŞİRKET VE İŞ TANITIMI
4/ 5
Oleh